Romelu Lukaku heeft een opvallende deal afgesloten. De spits van Manchester United heeft namelijk de mogelijkheid om bij alle grote topmerken een miljoenencontract af te sluiten en ongelimiteerd voetbalschoenen en kleding kan krijgen, maar daar ziet hij liever van af. Lukaku heeft namelijk besloten om lekker te gaan voetballen op schoenen waar hij zin in heeft. Momenteel zien we hem bijvoorbeeld op voetbalschoenen van Puma spelen, maar een aantal weken liep hij nog op Nike en adidas.

Another day at work.. calf game strong 💪🏿😂

Een bericht gedeeld door Romelu Lukaku (@romelulukaku) op

99% van de profvoetballers hebben een contract bij een groot sportmerk. Op jonge leeftijd ‘scouten’ grote merken massaal voetballers om ze te verbinden aan hun merk. Hier gaan absurde bedragen in rond. Zo verdienen de meeste profs miljoenen euro’s met sponsorcontracten. Het is dus een behoorlijk belangrijke inkomstenbron voor voetballers.


Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl! 7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09