Ronald Koeman is in een roerige tijd hoofdtrainer geworden bij het grote FC Barcelona en heeft te maken van druk van allen kanten. Desondanks heeft Koeman een opvallende wijziging doorgevoerd bij de Catalanen.

Tot dat Koeman als trainer werd aangesteld bij FC Barcelona was er een eeuwenoud 'kleedkamergeheim' waarbij de indeling o.a. werd bepaald op basis van status per speler. Nieuwe indeling Koeman heeft Messi, Busquets, Pique en Sergi Robert op gesprek laten komen om een nieuwe kleedkamerindeling te maken voor dit seizoen. Koeman vond dat nieuwe aanwinsten zich minder snel buitengesloten moeten voelen en kwam er ook bij kijken dat er een aantal grote spelers waren vertrokken. koeman messi dest de jong frenkie Zo heeft hij o.a. Sergiño Dest bewust naast Frenkie de Jong laten zitten en Messi een plek in het midden gegeven omdat hij de speler is met de meeste privileges. Bekijk de volledige indeling hierboven.


Wil jij jezelf als voetballer verbeteren op het gebied van snelheid, techniek, duelkracht, voeding en meer? Dan kunnen onze trainingsprogramma’s of persoonlijke trainings- en voedingsschema's op maat jou naar een hoger niveau tillen. gavin manders voetballoopbaan