Jong Heraclas heeft een hele bijzondere uitslag neergezet in de beloftencompetittie. De ploeg uit Almelo won namelijk met 20-0 van Jong Achilles'29. De ploeg uit Groesbeek stond in de rust al met 10-0 achter, dus dan begrijp je wel met wat voor gevoel de spelers van Achilles de kleedkamer uit liepen om aan de tweede helft te beginnen. Jong Achilles'29 draaide sowieso al bijzonder slecht in de beloftencompetitie. Ze scoorde pas vier doelpunten dit seizoen, maar kregen er na vanavond al 86 tegen.

Met een doelpuntensaldo van -82 heeft het voor Achilles'29 dus weinig zin om nog actief te zijn in deze competitie. Het is nergens goed voor om iedere wedstrijd met minimaal 10 tegendoelpunten eraf te gaan.