Het had je zomaar kunnen overkomen, dat je op even een balletje denkt te trappen bij je lokale voetbalclub en je opeens Jadon Sancho tegen het lijf loopt. De aanvaller van Manchester United is niet geselecteerd voor het WK in Qatar en moet daarom op een andere manier zijn conditie op peil houden.

Jadon Sancho traint op advies van Erik Ten Hag samen met een aantal Nederlandse trainers om conditioneel bij te spijkeren. Wie deze trainers zijn, is niet bekend. Maar het is meer dan opmerkelijk dat een topspeler als Sancho plotseling bij OJC Rosmalen opduikt.

  Trainingskamp Manchester United De spelers die niet deelnemen aan het WK in Qatar zullen begin december met de overgebleven spelers afreizen naar Spanje. Daar heeft de club een trainingskamp georganiseerd waarin o.a. geoefend wordt tegen Cadiz en Real Betis. Op 27 december begint de Premier League weer voor United. Ze spelen dan thuis tegen Nottingham Forrest. Vier dagen later, op oudjaarsdag, spelen The Red Devils alweer hun volgende wedstrijd, uit bij Wolverhampton Wanderers.