Met Cristiano Ronaldo als vader heb je uiteraard genoeg inspiratie om het maximale uit je talent te halen. En ook al ben je pas 8 jaar oud, wanneer je plezier, hard werken en talent combineert heb je de perfecte formule te pakken voor succesvolle resultaten. Cristiano Jr. mag dan ook met trots terugkijken naar zijn statistieken bij Juventus U9. Het is natuurlijk moeilijk om alleen op basis van statistieken te zeggen dat de oudste zoon van Cristiano Ronaldo net zo'n superster wordt als zijn vader, maar met 56 goals en 26 assists in 36 wedstrijden kan je toch wel zeggen dat hij lekker bezig is.  

De sportieve ontwikkeling en de populariteit van Cristiano Jr. zorgt ervoor dat al veel clubs het jonge talentje nauw volgen. Alleen al voor de marketing zal hij een grote aanwinst zijn. Als we de geruchten moeten geloven heeft Sporting Lissabon interesse getoond in Cristianinho, zoals zijn roepnaam luidt. De Portugese topclub waar Cristiano Ronaldo de jeugdopleiding doorliep, debuteerde en voor €19 miljoen vertrok naar Manchester United.


Wil jij jezelf als voetballer verbeteren op het gebied van snelheid, techniek, duelkracht, conditie en meer? Dan kunnen onze trainingsprogramma's jouw naar een hoger niveau tillen. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over alle programma’s! voetballoopbaan netwerken hoe word je prof techniek trainen snelheid kracht blessures https://www.youtube.com/watch?v=p-c1i-EvY_A


vl voetballoopbaan member aanmelden profvoetballer worden