Omdat Lukaku een aantal weken geleden in de Milan-derby in conflict raakte met Zlatan, konden we in de nieuwe Milan-derby van afgelopen weekend veel spektakel verwachten.

“Go to your mother lil shit, you little donkey” zei Zlatan in de kwartfinale van de Coppa Italia tegen Lukaku. De Belgische spits reageerde direct op Zlatan en zei “I fuck you and your wife! You want to speak about my mother?”. De discussie eindigde in een hoofd-tegen-hoofd gevecht en een 2-1 overwinning voor Inter.

Seria A

Afgelopen weekend stond de competitiewedstrijd op het spel tussen AC Milan en Inter. Een heerlijke pot tussen de nummer 1 en 2. Inter won dit duel overtuigend met 3-0. Met name de laatste goal van Lukaku was een geweldig doelpunt om terug te zien.

Een echte spitsen-goal met snelheid, kracht, een snoeihard schot en emotionele uitlatingen naar Zlatan, die met 3-0 is afgetroefd. "Ik heb het je toch gezegd, verdomme!" schreeuwde Lukaku, bij wie de de teller alweer op 17 goals en 5 assists in 22 wedstrijden staat.