Iedereen heeft wel zo'n type speler in zijn voetbalteam zitten. Hij denkt dat hij op het niveau van Cristiano Ronaldo zit, terwijl hij eigenlijk helemaal niet zo goed kan voetballen als hij doet overkomen. Je kunt dit soort spelers vaak herkennen aan de onderstaande kenmerken:


1. Hij draagt altijd de nieuwste (en duurste) voetbalschoenen Hij wilt graag doen overkomen alsof hij gesponsord wordt door adidas of Nike, maar dit is helaas niet het geval. Desondanks draagt hij de duurste Nike en adidas voetbalschoenen en proberen ze er veel shine mee te pakken. 2. Zijn Instagram/Facebook staat vol met voetbalfoto's Als je op zijn social media kanalen kijkt zou je bijna denken dat hij een echte profvoetballer is. Zijn foto's (en video's) zien er heel tof uit, maar in werkelijkheid kan hij niet eens zo goed voetballen.. 3. Hij kijkt op naar Cristiano Ronaldo of Zlatan Ibrahimovic CR7 of Ibrahimovic is zijn absolute voorbeeld. Hij kijkt op naar de manier hoe zij zich kleden en hoe zij op het voetbalveld lopen, en precies dat gedrag probeert hij te kopiëren. Helaas lukt dit niet altijd. 4. Hij overschat zichzelf  Eenmaal op het voetbalveld presteert deze 'showvoetballer' zelden. Hij kan zijn mannetje bijna niet passeren en heeft ongelooflijk veel moeite met scoren. Wat dat betreft kan hij nog veel leren van CR7 en Ibra. 5. Hij gaat 2 keer in de week naar de kapper Zijn haren zijn altijd fris. Net zoals Cristiano Ronaldo gaat hij bijna dagelijks naar de kapper en kijkt hij voordat de wedstrijd begint minimaal vijf keer in de spiegel om zijn kapsel te controleren.


Staat jouw Voetbal-CV al op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Zo niet, klik dan hier om jezelf gratis aan te melden op www.voetballoopbaan.nl