Je hebt altijd wel van die toeschouwers die het bloed onder je nagels vandaan kunnen halen tijdens een wedstrijd. Terwijl jij lekker aan het voetballen bent zijn het vaak dezelfde mensen die continue lopen te vloeken en te tieren langs de zijlijn. Dit soort toeschouwers zijn helemaal nergens goed voor. Het enige wat ze je kunnen bieden is hoofdpijn en irritatie. Je kunt dit soort vervelende toeschouwers meestal herkennen aan de volgende kenmerken:


74be16979710d4c4e7c6647856088456 1. Ze doen alsof ze verstand hebben van voetbal In principe hebben dit soort toeschouwers totaal geen verstand van het spelletje. Echter willen ze graag doen overkomen alsof ze alles weten van voetbal. Jammer genoeg is dat helaas nooit terug te zien in hun manier van coachen. 2. Schreeuwen de hele wedstrijd lang Je zult je vast afvragen hoe het mogelijk is dat iemand zo lang kan schreeuwen op zo'n hoog volume. Het zou je buurman of buurvrouw maar wezen.. 3. Schelden regelmatig naar de scheids- of grensrechter De scheidrechter doet letterlijk álles fout in de ogen van dit soort toeschouwers. Bij iedere beslissing die de scheidsrechter neemt hoor je deze supporter weer volop schreeuwen en vloeken. 4. Ze missen geen enkele wedstrijd Wanneer je denkt dat je eindelijk rustig je wedstrijdje kan spelen, komt deze persoon toch altijd weer opdagen. Je komt er maar niet van af. Ze zijn vergelijkbaar met een mug die je continue komt lastig vallen tijdens je slaap. 5. Denken dat hun zoon het gaat maken De zoon van deze vervelende toeschouwer kan eigenlijk helemaal niet zo goed voetballen, maar als je de verhalen moet geloven wordt zijn zoon absoluut de nieuwe Lionel Messi.


Staat jouw Voetbal-CV al op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Zo niet, klik dan hier om jezelf gratis aan te melden op www.voetballoopbaan.nl Vl