Bijna ieder voetbalteam is wel in het bezit een type voetballer als Mario Balotelli. Dit soort voetballers kunnen goed voetballen, maar zijn vaak een beetje doorgeslagen en hebben maling aan een hele hoop zaken.

Je kunt deze speler meestal herkennen aan de volgende punten:   Wissel staan accepteert hij niet 'Bankzitten' komt niet voor in het woordenboek van de Balotelli uit je team. Tenminste, niet op een voetbalveld. Hij zit namelijk liever thuis op de bank, dan dat hij als wisselspeler langs het voetbalveld gaat zitten. Hij krijgt het vaak aan de stok met de trainer Je mag als trainer niet schreeuwen tegen dit soort spelers. Hij wilt voetballen op zijn manier en de trainer heeft in zijn ogen eigenlijk niks te zeggen over zijn manier van voetballen. Dit is dan ook de reden dat hij vaak ruzie heeft met de trainer. Na één tegenslag wilt hij het liefst stoppen met voetballen Speelt je de bal niet op het juiste moment in? Dan maak je hem woest. Als hij iets wilt, dan moet hij het krijgen. Anders heeft hij direct geen zin meer om te voetballen, en dan kun je hem beter wisselen. https://youtu.be/u9VwVeCgcRs Hij zal nooit de waterzakken vullen of ballen oppompen Als hij wissel staat hoef je niet te rekenen op de Mario Balotelli van je team. Hij heeft namelijk totaal geen zin om moeite te doen als hij niet mag beginnen aan de wedstrijd. Hij gaat nog liever naar huis dan dat hij waterzakken gaat vullen of  ballen op gaat pompen. Hij heeft overal maling aan Dit is misschien wel de meest opvallende kenmerk van de Mario Balotelli uit het team. Hij heeft letterlijk schijt aan alles. Dat is terug te zien in zijn acties op het veld, de manier van communiceren en de manier hoe hij omgaat met tegenslagen.


Wil jij jezelf als voetballer verbeteren op het gebied van snelheid, techniek, duelkracht, conditie en meer? Dan kunnen onze trainingsprogramma's jouw naar een hoger niveau tillen. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over alle programma’s! voetballoopbaan netwerken hoe word je prof techniek trainen snelheid kracht blessures https://www.youtube.com/watch?v=p-c1i-EvY_A


vl voetballoopbaan member aanmelden profvoetballer worden