Het verhaal van de dakloze moeder van Ainsley Maitland-Niles

12-03-2018

De moeder van de twintigjarige Ainsley Maitland-Niles heeft een bijzonder verhaal vertelt in de Engelse media. De 38-jarige vrouw woont tegenwoordig namelijk in een ijzeren container, terwijl haar zoon een talentvolle voetballer is en onder contract staat bij Arsenal FC.

Met een salaris van ruim €135.000 per maand zou Ainsley Maitland-Niles makkelijk onderdak kunnen financieren voor zijn moeder, maar daar heeft hij absoluut geen behoefte aan.
Het geld stijgt allemaal naar zijn hoofd. Mijn zoon zou makkelijk een appartement voor mij kunnen kopen met zijn salaris. Hij speelt voor Arsenal, terwijl ik dakloos ben en in een container woon. Ik heb geen eens een toilet of douche hier. De isolatie in deze container is zo slecht dat er onlangs iemand is overleden in een soortgelijke container toen het had gevroren.” Aldus Jule Niles, de moeder van Ainsley Maitland-Niles.

Ainsley Maitland-Niles heeft momenteel een geschatte marktwaarde van €5 miljoen en speelde dit seizoen 10 competitiewedstrijden en negen Europa League-wedstrijden voor Arsenal. De moeder van Ainsley Maitland-Niles vertelt geen idee te hebben waarom hij een afkeer heeft gekregen tegen haar. Ze heeft haar container volhangen met foto’s en spullen van haar kinderen en hoopt dat het ooit nog goedkomt.

Embed from Getty Images

Poll

Hoe belangrijk is het om als voetbalspeler of trainer een goed netwerk te hebben?
Héél belangrijk Belangrijk Niet echt belangrijk Totaal niet belangrijk
Héél belangrijk: 3722 stemmen Belangrijk: 1406 stemmen Niet echt belangrijk: 235 stemmen Totaal niet belangrijk: 357 stemmen