Zowel bij zijn club Tottenham Hotspur als het Engelse nationale team is Harry Kane onbetwist. Als nummer één voor de spitspositie. De man die via een bijzondere omweg de top van het mondiale voetbal bereikte is sinds kort uitgerust met de nieuwste schoenen uit de collectie van Nike. De Nike Phantom Venom. Die rood-zwarte schoen is zijn wapen voor nog meer goals.

Kane is in alles een spits. Hij kopt, loert op ruimtes achter de verdediging en haalt de trekker over zodra de kleinste kans zich voordoet. Kane is een targetman. En daarmee een voetballer die volop profiteert van de voordelen van het nieuwste Nike-model. Die is namelijk vormgegeven voor spitsen die met krachtige en nauwkeurige schoten doelpunten moeten maken. De schoen past bij de ambities en de kwaliteiten van Harry Kane. Balbeheersing is het kernwoord van de Nike Phantom Venom, reeds te vinden op Sportshowroom.nl. De neus en de voorvoet van de schoen hebben een textuur die de balbeheersing een boost geeft. Deze flitsende schoen, met de Nike-swoosh op de zijkanten in het zwart, kent een strakke pasvorm met behulp van het Flyknit-materiaal. Die techniek heeft Nike overgenomen uit de hardloopwereld: de voeten van de Kane vallen in een rekbare en ademende schoen. Precies datgene wat Kane nodig heeft voor het doel van de tegenstander.  

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Looking forward to getting these back on as soon as I’m fit. 🔥 #PhantomVNM @nikefootball @spursofficial

Een bericht gedeeld door Harry Kane (@harrykane) op

Anti-Clog

Anti-Clog Traction is een andere techniek die de Nike Phantom VNM verrijkt. Hierdoor blijft er niet langer gras of modder aan de onderkant van de voetbalschoen hangen. Kortom, op elk moment in de wedstrijd zijn Kane’s schoenen klaar om dat dodelijke schot af te vuren. En dat wil hij nog vaak doen in zijn loopbaan. Voor Kane en zijn Spurs is het namelijk tijd om prijzen te pakken. Na de ereplaatsen in de Premier League en de titel van topscorer van de Engelse competitie vraagt de aanvoerder het maximale van zijn teamgenoten. Het doel? Tottenham Hotspur eeuwige roem bezorgen voor het verzorgde voetbal van de ploeg. De Nike Phantomvnm draagt maar wat graag bij aan dat verzorgde spel. Door de laatste en doelgerichte schakel te zijn in de snellopende aanvallen.  

In de tweede seizoenshelft van 2018/2019 zorgt deze rode schoen voor meer grip, balcontrole en goals. Een model waarin de Flywire-kabels de voeten van de spits op zijn plek houden. Juist op die momenten waar Kane het etaleert, in de kleine ruimte tussen een paar verdedigers, geeft deze schoen dat stukje extra om te scoren. Ribbels op de wreef van de schoen geven hem meer controle, onder andere zodra hij oog in oog staat met de keeper. Het rendement van Harry Kane gaat ongetwijfeld omhoog door de afneembare metalen noppen onder de schoen. Zowel op natte, gladde of ongepolijste velden biedt de Phantom Venom grip en stabiliteit. Het lage model is bovendien licht en in staat om de snelheid van de spits om te zetten in onnavolgbare schoten. Binnenkort schittert zwart en rood dus om de winnende voeten van de Engelse topspits. De Nike Phantom Venom is zijn nieuwe wapen, op weg naar doelpunten en prijzen voor zijn werkgever.   trainingsprogramma om sneller en fitter te worden voetballoopbaan https://www.youtube.com/watch?v=vMBouR07TWg https://www.youtube.com/watch?v=b8EXerTy8pQ Voetballoopbaan online netwerk