Erling Haaland is het nieuwe seizoen weer ijzersterk begonnen bij Borussia Dortmund. Na een hoop transfergerucht in de tweede helft van het seizoen 2020-2021, lijkt de Noorse spits toch nog een seizoen bij Dortmund te gaan spelen.

En waarom ook niet? Want de topschutter blijft maar aan de lopende band scoort en voelt zich helemaal thuis in West-Duitsland. In de Duits beker moest Dortmund optreden tegen laagvlieger SV Wehen Wiesbaden. Dortmund won met 0-3, dankzij drie goals van Erling Haaland.

Celebration van Haaland nadat hij een penalty versierde

Spitsengoals

Bij de eerste goal maakt Haaland een geweldige loopactie en rond vervolgens fraai af (video minuut 00:49). Bij de tweede goal (video minuut 01:10) maakt de spits weer een goede loopactie, passeert zijn tegenstander en wordt neergehaald door de keeper. Via een penalty scoort hij de 0-2. Ook zijn laatste goal (video minuut 01:53) scoort Haaland via een goede loopactie.