Het is de afgelopen jaren hard gegaan met Daudé van der Kust. De achttienjarige vleugelaanvaller van Feyenoord onder 19 heeft gezien zijn leeftijd al een behoorlijke ervaring achter de rug en kan ook aankomende zomer weer een nieuw avontuur aangaan. NEC wil de talentvolle voetballer, die in Rotterdam nog niet beschikt over een profcontract, namelijk graag overnemen. De ploeg uit Gelderland heeft al contact met hem opgenomen, maar er blijken nog een hoop andere clubs geïnteresseerd te zijn in de jeugdinternational.

Avonturier Daudé van der Kust verhuisde op 11-jarige leeftijd van Sparta Rotterdam naar Feyenoord, maar moest na één seizoen alweer een stapje terug doen naar de Rotterdamse amateurclub VV Alexandria '66. Vanuit daar vertrok hij na één seizoen naar ADO Den Haag, om vier seizoenen later een buitenlands avontuur aan te gaan bij Villareal. In de zomer van 2017 haalde Feyenoord hem terug naar Nederland en sindsdien komt hij uit voor Feyenoord onder 19.


Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl! 7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09