Fabian Delph onder vuur na ‘anti-vaccin’ post

03-08-2021
€19,95
€77,95 €122,84
€19,95
€19,95
€19,95
€19,95
€29,95
€19,95
€19,95
€2,95
€0,00

Fabian Delph behoorde een lange tijd tot een van de beste middenvelders van de Premier League. Hij maakte in 2019 een transfer van Manchester City naar Everton, waar hij vandaag de dag nog steeds actief is.

Fabian Delph staat erom bekend dat hij eet en leeft als een échte prof. Zo leeft hij al enkele jaren een veganistisch voedingspatroon na en doet hij ook regelmatig aan yoga. Kortom, hij wilt gewoonweg het maximale uit zijn fysiek kunnen halen.

Toen Fabian Delph te horen kreeg dat er waarschijnlijk een vaccinatieplicht aankomend in de Premier League, was hij op zijn zachtst gezegd verbaasd. Zo reposte hij o.a. een bericht op zijn Instagram-pagina, wat bij een hoop volgers in het verkeerde keelgat schoot.

 

 

Het is tegenwoordig een complottheorie als je gelooft dat het immuunsysteem van nature sterk sterk genoeg is om te functioneren waar hij voor dient.”

 

Immuunsysteem

De boodschap die Fabian Delph hiermee wilt overbrengen is dat je immuunsysteem van nature sterk genoeg zou moeten zijn om virussen en ontstekingen te kunnen verwerken. Het is hierbij uiteraard wel van belang om een gezonde leeftijd na te leven.

Echter wordt dit in de ogen van Fabian Delph niet voldoende gepromoot, maar wordt enkel een vaccin als ‘enige oplossing’ gepresenteerd. Dit leidt vaak tot ergernis bij profvoetballers en mensen die wél gezond proberen te leven. Zij proberen namelijk juist de kracht in zichzelf te zoeken, in plaats van in een vaccinatie.


Wil je meer te weten komen over hoe je voeding kunt inzetten om je voetbalprestaties te verbeteren? Het e-book Voeding geeft je een duidelijk en compleet beeld bij de relatie tussen voeding en presteren.

sportvoeding supplementen voetbal

Poll

Haal jij voor jouw gevoel het maximale uit je talent?
Ja Nee
Ja: 5703 stemmen Nee: 7876 stemmen