Het kan niet hard genoeg gaan voor De Graafschap-aanvaller Youssef El Jebli. De geboren Utrechter speelde een aantal jaar geleden nog voor amateurclubs Hercules en FC Lienden, maar staat sinds 2015 onder contract bij De Graafschap. Youssef El Jebli wist in zijn debuutjaar bij De Graafschap direct een basisplek af te dwingen en is inmiddels uitgegroeid tot een publiekslieveling in Doetinchem. Dit seizoen kwam de Utrechter tot acht goals en drie assists in de Jupiler League en kan hij via de nacompetitie alsnog met De Graafschap promoveren naar de Eredivisie.

Deze week verlengde Youssef El Jebli zijn contract met twee seizoenen bij De Graafschap. “De fans zongen de afgelopen weken continue dat ik mijn contract moest verlengen en dat deed me goed. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat ik gewoon een goed gevoel heb bij de club.” Vertelt El Jebli tegenover De Geldelander.


Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl! 7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09