Het kan niet hard genoeg gaan met FC Volendam-spits Enzo Stroo. De 24-jarige goaltjesdief kwam in 2016 over van amateurclub ZVV Zilvermeeuwen en sloot en maakte al snel stappen naar het eerste elftal. Afgelopen seizoen scoorde Stroo 15 goals in 33 wedstrijden voor FC Volendam en wekte daarmee interesse op vanuit Italië. Benevento, de club waar Samuel Armenteros jarenlang voor speelde en Bacary Sagna (ex Manchester City en Arsenal) momenteel onder contract staat, heeft serieuze interesse getoond in de spits van Volendam.

Opvallende carrière Enzo Stroo heeft een bijzonder verloop van zijn carrière. Voordat hij twee jaar geleden bij FC Volendam ging spelen, speelde hij nog nooit eerder voor een profclub. Ook toen hij in 2016 bij de beloftenelftal van FC Volendam aansloot, had hij nog geen flauw idee dat hij twee jaar later al een transfer kon gaan maken naar het buitenland. Zo zie je maar weer hoe snel het kan gaan in de voetballerij.


Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl! 7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09