Eljero Elia heeft een hoop geld verdient in zijn voetbalcarrière en is de afgelopen jaren steeds vaker bezig met het investeren van zijn geld in verschillende bedrijven. Kort geleden opende Eljero Elia nog een eigen cocktailbar in Den Haag, genaamd Callisto. De cocktailbar ziet er prachtig uit en is gevestigd op in Den Haag op Laan 10.

The opening of CALLISTO is getting closer! 🍾🍸🍹#callistodenhaag #callistolounge #070 #denhaag #cocktailbar #fingerfoods

Een foto die is geplaatst door Callisto Cocktailbar & Lounge (@callistolounge) op

Elia is samen met Gregory van der Wiel en Demy de Zeeuw eigenaar van het kledingmerk BALR. en het online voetbalplatform 433, maar daar houdt Elia het niet bij. Hij is volgens diverse bronnen namelijk ook nog (gedeeltelijk) eigenaar van de Amsterdamse sportzaak Footballtemple en zijn vrouw is eigenaar van de online kledingwinkel Saelshop.

🌐 @callistolounge Een video die is geplaatst door Eljero Elia (@eljeroelia) op

@djdyna & @eljeroelia @callistolounge 🍸🍸🍸#cocktail #sisha #denhaag #goodmusic #dj #exclusivehookah #cocktailbar #itsdyna

Een foto die is geplaatst door Callisto Cocktailbar & Lounge (@callistolounge) op

In diverse interviews gaf Elia tevens aan dat hij druk bezig is met het bouwen van huizen in Nederland en in het buitenland. Hij is o.a. bezig met het bouwen van een huis voor zijn ouders in Suriname en een huis voor zichzelf in Nederland.


Staat jouw Voetbal-CV al op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Zo niet, klik dan hier om jezelf gratis aan te melden op www.voetballoopbaan.nl