Het is eindelijk zover. Veel mensen zullen er waarschijnlijk lang op hebben gewacht, maar de eerste beelden van de mini documentaire van Sergio Ramos zijn eindelijk gelanceerd.

We kunnen ons natuurlijk allemaal nog helder herinneren hoe Sergio Ramos bewust een gele kaart pakte in de Champions League-wedstrijd tegen Ajax. Bij de return in Bernabeu liet de Spanjaard zich vervolgens speciaal voor zijn documentaire filmen op de tribune en deze gouden beelden mogen we straks waarschijnlijk gaan bewonderen in zijn mini-docu. https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=AJJj8bB6SaE De documentaire wordt 13 september officieel gelanceerd op Amazon Prime en bevat in totaal 8 afleveringen. Amazone Prime Video heeft unieke beelden achter de schermen weten vast te leggen waarin een hele persoonlijke kant van Sergio Ramos wordt belicht. Het gaat o.a. over de ups & downs in zijn carrière en over zijn privéleven waarin zijn vrienden en familie een hele belangrijke rol spelen.


Wil jij jezelf als voetballer verbeteren op het gebied van snelheid, techniek, duelkracht, conditie en meer? Dan kunnen onze trainingsprogramma's jouw naar een hoger niveau tillen. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over alle programma’s! voetballoopbaan netwerken hoe word je prof techniek trainen snelheid kracht blessures https://www.youtube.com/watch?v=p-c1i-EvY_A


vl voetballoopbaan member aanmelden profvoetballer worden