Hoe belangrijk zijn travel outfits? Veel niet-voetballers vergissen zich vaak hoeveel waarde voetballers hechten aan kleding. In deze moderne tijd is het belangrijk dat de spelers zich lekker voelen in de clubkleding en zo te zien heeft Manchester City het dit jaar over een compleet andere boeg gegooid. De nieuwe travel outfits, de outfits waarin spelers naar wedstrijden toe gaan, zien er namelijk zeer opvallend uit. De Engelse topclub wil dit jaar stijlvol en klassiek verschijnen op wedstrijddagen en dat ziet er zo uit:

Mon cousin il beau et chaud @benmendy23

Een bericht gedeeld door Ivoire Football Officiel (@football_ivoire) op

Dsquared Dsquared is sinds de komst van Guardiola bij Manchester City de officiële kledingsponsor van de Engelse topclub. Bij FC Barcelona veranderde de Spaanse oefenmeester ook al meerdere outfits voor de spelers, omdat hij gewoonweg veel waarde het aan de uitstraling van de spelers en de technische stad.


Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl! 7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09