Wanneer je als voetbalspeler of trainer in het bezit bent van een groot en sterk voetbalnetwerk, zullen er veel deuren voor je gaan openstaan. Het is dus belangrijk dat je je contacten in de voetbalwereld goed op de hoogte houdt van wat er speelt in jouw carrière.

Er zijn een hoop voordelen wanneer je een goed voetbalnetwerk hebt. Vroeger was het lastig om al je contacten uit de voetbalwereld regelmatig te spreken, en zo verloor je al snel contact met bepaalde spelers en trainers die nog van toegevoegde waarde hadden kunnen zijn in jouw carrière.

Meegaan met de tijd

Het wordt spelers en trainers in de Nederlandse voetballerij tegenwoordig veel makkelijker gemaakt om contacten te onderhouden en een goed voetbalnetwerk op te bouwen. Op Voetballoopbaan.nl kun je namelijk een Voetbal-CV aanmaken en andere spelers en trainers toevoegen aan je persoonlijke voetbalnetwerk. Hieronder omschrijven wij vier efficiënte voordelen wanneer je op www.voetballoopbaan.nl een Voetbal-CV aanmaakt:

1. Verbeter je vindbaarheid

Wanneer je een Voetbal-CV aanmaakt op www.voetballoopbaan.nl ben je altijd online vindbaar. Contacten die jou uit het oog hebben verloren, kunnen hier terecht om te kijken hoe jij er tegenwoordig voorstaat in je  voetballoopbaan.

2. Ontvang aanbiedingen 

Misschien heb jij wel een leuke aanbieding voor een ex-teamgenoot klaarliggen bij jouw club. Of misschien zoekt een club naar een nieuwe spits en zien zij in jou wel een goede optie? Op www.voetballoopbaan.nl kun je elkaar met elkaar netwerken en berichten naar elkaar sturen en online elkaar wensen delen.

3. Houd je netwerk op de hoogte van jouw huidige voetbalsituatie

Heb je afgelopen wedstrijd drie goals gemaakt? Of ben je op zoek naar een nieuwe club? Op je Voetbal-CV kun je precies aangeven hoe jij er voorstaat in je voetballoopbaan. Het is o.a. mogelijk om als speler je goals/assists bij te houden en als trainer je resultaten in de competitie.

4. Zoek talentvolle spelers en trainers

Op ons platform zitten duizenden voetbaltalenten die graag een stap omhoog willen maken in hun carrière. Voetbaltrainers, scouts en clubs kunnen op www.voetballoopbaan.nl terecht wanneer ze opzoek zijn naar een nieuwe speler. Onder het kopje Members kun je zoeken naar spelers en trainers d.m.v. diverse filters.