Om jezelf als voetbalspeler en trainer goed te profileren, moet de voetbalwereld 24/7 de mogelijkheid hebben om je Voetbal-CV te bekijken. Ons platform geeft je de mogelijkheid om dit op professionele wijze te doen.

Ben je nog niet aangemeld? Meld je dan hier gratis aan. Als je eenmaal in de member omgeving bent, kun je via instellingen al je persoonlijke kwaliteiten en ervaringen invullen. Vul je profiel zo volledig mogelijk in zodat iedereen die geïnteresseerd is in jouw Voetbal-CV alles over jouw voetbalcarrière kan vinden. Je gaat hier enorm veel profijt uit halen.

Hieronder lees je waarom:

Online vindbaarheid

Een voetbalspeler of trainer moet vindbaar zijn via Google. Als mensen een zoekopdracht met jouw naam invullen, moet jij direct bovenaan komen te staan. Bij profvoetballers is het vanzelfsprekend dat websites artikelen en informatie over je publiceren. Maar als dit bij jou niet het geval is, is een online Voetbal-CV noodzakelijk voor je online vindbaarheid.

Trainers en scouts beschikken sneller over de feiten

Voor spelers is het belangrijk dat trainers, scouts of zaakwaarnemers de juiste informatie over je kunnen vinden. Alleen jij weet wat de feiten zijn als het gaat om je voetbalcarrière, dus is het fijn om dit in eigen beheer te houden. Andere websites kunnen namelijk fouten maken over jouw statistieken, verleden of persoonlijke gegevens.

Maak makkelijker een transfer

Je Voetbal-CV kun je zien als een visitekaartje, maar dan online. Jouw URL (bijv. www.voetballoopbaan.nl/peter.van.dijk) kun je gebruiken om te 'solliciteren' bij andere clubs. Voorbeeld: je speelt momenteel bij voetbalclub Zeeburgia, maar je wilt een transfer maken naar AFC.

Zorg ervoor dat je de contactgegevens krijgt van de trainer van AFC. Dit kun je doen door bijvoorbeeld een mailtje te sturen naar de club of even te bellen. Als je eenmaal over de juiste contactgegevens beschikt, stuur je een nette e-mail waarin je aangeeft dat je geïnteresseerd bent in een overstap naar AFC.

Onderbouw goed wáárom je wilt overstappen en overtuig de trainer waarom hij jou moet aannemen. Zet in je mail ook de URL van je Voetbal-CV. Zo kan de trainer direct inzien wie je bent, wat je kwaliteiten zijn en waar je hebt gespeeld in het verleden. Het is ook handig om de URL van je Voetbal-CV in je Instagram-bio of op je Facebook-pagina te plaatsen. Zo kan iedereen die op je profiel komt alles te weten komen over je voetbalcarrière.