Ook deze winter mogen er weer een aantal talentvolle spelers mee op trainingskamp met de selectie van Ajax. Peter Bosz houdt de grote beloftes van de jeugdopleiding van Ajax goed in de gaten en heeft dit jaar besloten om drie talenten mee te nemen naar Portugal. De keuze van Peter Bosz is gevallen op Justin Kluivert, Pelle Clement, Carel Eiting. Justin Kluivert (17), de zoon van Patrick, heeft al eerder zijn debuut gemaakt in de selectie van Ajax 1. Hij mocht een aantal weken geleden namelijk op de bank plaatsnemen in het uitduel tegen FC Twente.


  https://www.youtube.com/watch?v=pN_PGvY65MU Pelle Clement Pelle Clement is een 20-jarige middenvelder die momenteel uitkomt in het beloftenelftal van Ajax. Clement maakte zijn debuut bij Ajax 1 in het bekerduel tegen Kozakkenboys. Hij beloonde zijn debuut met twee mooie doelpunten. Zijn Eredivisiedebuut maakte hij op 20 november in het duel tegen NEC.


  https://www.youtube.com/watch?v=AdoFlnlP0hk Carel Eiting Carel Eiting is een 18-jarige middenvelder die tevens uitkomt in het beloftenelftal van Ajax. Zijn huidige contract loopt tot medio 2018 en hij maakte in oktober tevens zijn debuut tijdens het bekerduel tegen Kozakkenboys.