We zien de foto's van spelers die onlangs een nieuw contract hebben getekend wel dagelijks voorbij komen op social media. De presentatie van een nieuwe speler ziet er vaak professioneel, optimistisch en veelbelovend uit. Logisch, want als club zul je moeten uitstralen dat je hartstikke trots bent met je gloednieuwe aankoop. Dan zou je verwachten dat een topclub als Liverpool zich tot in de details voorbereid op de presentatie van Fabinho, echter is niets minder waar. Tenminste, veel clubs doen eigenlijk hetzelfde. Ze plaatsen een willekeurig papiertje op het persbureau dat op een contract moet lijken, laten de nieuwe aanwinst een shirt van de club aandoen, even lachen en doen alsof je het contract tekent, en de foto wordt online gepubliceerd.

Contractdetails De mannen van hebben geprobeerd het 'contract' van de nieuwe aanwinst van Liverpool te ontcijferen en kwamen tot het volgende. Het bleek namelijk een papiertje te zijn met quotes die Jurgen Klopp gebruikte tijdens de Champions League-finale. "Jurgen Klopp kijkt uit naar de Champions League-finale van zaterdag tegen Real Madrid en verklaart: wij zijn vandaag hier omdat wij Liverpool zijn", stond er o.a. op het blaadje van Fabinho.

Opzicht niet zo gek dat Liverpool daar een onzinnig papiertje neerlegt. Het zou namelijk een probleem worden als de echte contractdetails worden ontcijferd en online worden gepubliceerd. Maar toch is het leuk om te zien wat voor papieren er dan wel worden gebruikt tijdens zo'n presentatie.


Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl! 7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09