Gisteravond mocht de dertienjarige Karamoko Dembele zijn debuut maken bij Celtic onder 20. De piepjonge pupil werd al enige tijd als een gigantisch talent gezien, en dat werd gisteren beloond met speelminuten bij de 'grote jongens'.

De coach van Celtic onder 20, Tommy McIntyre, mistte een hoop spelers vanwege interland verplichtingen. Hij werd dus enigszins gedwongen om beroep te doen op het jonge talentje. Het leeftijdsverschil tussen de jongens op het veld en Karamoko Dembele blijft natuurlijk gigantisch groot, maar de beelden hieronder bewijzen waarom de coach zoveel vertrouwen in de kleine Dembele had:  

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Karamoko Kader Dembele (@karamoko) op

Het debuut van Karamiko Demebele zorgde voor veel ophef in de media. Hoe kan een jongetje van 13 jaar nou zijn debuut maken bij Celtic onder 20? De reacties op Twitter zeggen dan ook meer dan genoeg:


Wil jij jezelf als voetballer verbeteren op het gebied van snelheid, techniek, duelkracht, conditie en meer? Dan kunnen onze trainingsprogramma's jouw naar een hoger niveau tillen. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over alle programma’s! voetballoopbaan netwerken hoe word je prof techniek trainen snelheid kracht blessures https://www.youtube.com/watch?v=p-c1i-EvY_A


vl voetballoopbaan member aanmelden profvoetballer worden