Wij zijn de afgelopen weken meerdere velden langsgegaan en hebben vanuit diverse regio's in het land relevante informatie kunnen inwinnen. Het was weer heel lastig om een keuze te maken, maar het is ons uiteindelijk toch gelukt. Bekijk in het overzicht hieronder wie de winnaars van de maand oktober zijn geworden:


  jodan-boys-nieuw-017-large Club: Jodan Boys Voetbalvereniging Jodan Boys uit Gouda heeft een bijzonder knappe prestatie neergezet in oktober. De amateurs uit de Hoofdklasse zaterdag wisten een pittig bekerduel, uit bij Go Ahead Eagles, met 1-2 te winnen. In de competitie staat Jodan Boys momenteel op de 7e plek.


   Rick Karsdorp of Feyenoord during The Pre Season Match between Boys ON July 9 2016 AT Rijnsburg The Netherlands Rijnsburgse Boys v Feyenoord Pre Season Friendly 2016 2017 xVIxJeroenxPutmansxIVx PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxJPNxONLY Speler: Rick Karsdorp De rechtsback van Feyenoord verkeert momenteel in de beste fase van zijn leven. Hij speelt wekelijks de sterren van de hemel en heeft zichzelf ontwikkeld tot een zeer belangrijke pion in Rotterdam-Zuid. Er staat een hele mooie toekomst te wachten voor dit 21-jarige talent van Feyenoord.


  Peter Wubben Trainer: Peter Wubben Trainer Peter Wubben kan terugkijken op een een uitstekende periode bij zijn club VV Spijkenisse. De amateurclub uit Zuid-Holland staat momenteel op de eerste plaats in de Hoofdklasse A zaterdag en wist alle competitiewedstrijden in oktover overtuigend te winnen.