Ook deze maand is onze redactie weer de Nederlandse velden afgegaan en hebben zij op het internet een hoop informatie kunnen inwinnen over de potentiële winnaars van de awards van november.  Zie hieronder de resultaten:


Club van de maand: FC De Bilt FC De bilt heeft de afgelopen periode een uitstekende reeks neergezet. De ploeg uit de tweede klasse zaterdag (west 1) begon zeer slecht aan het seizoen, maar pakte het sinds begin oktober weer volledig op. Ze wonnen tot aan afgelopen zaterdag alle wedstrijden achter elkaar. In November won FC De Bilt naast vier competitiewedstrijden, ook nog eens een bekerwedstrijd overtuigend met 5-0. FC de Bilt is daarom de absoluut de terechte awardwinnaar van de maand november.


Speelster van de maand: Cindy Smith Deze maand hebben wij een vrouwelijke voetballer verkozen tot awardwinnaar van de maand november. Cindy Smith speelt namelijk al een aantal weken uitstekend. De jonge dame speelt voor het Zuid-Hollandse Barendrecht en scoort er de laatste tijd behoorlijk op los. In november had Cindy o.a. met twee goals een belangrijk aandeel in de 3-2 overwinning op RVVH en afgelopen zaterdag scoorde ze wederom twee goals in de 5-3 overwinning op DTS.


Trainer van de maand: Riemer Kooistra Riemer Kooistra werd afgelopen zomer gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van het eerste elftal van SC Veenwouden. Het eerste elftal komt uit in de tweede klasse zaterdag (2I) en staat momenteel op een uitstekende eerste plaats met 10 overwinning, één gelijkspel en èèn verloren duel. Een zeer nette prestatie van trainer Riemer Kooistra.