Maandelijks reikt Voetballoopbaan.nl een Award uit aan de speler, trainer en club van de maand. De Awards worden uitgereikt op basis van prestaties, ontwikkelingen, resultaten en amusementswaarde.  


" Speler van de maand: Elvin Hardeveld Elvin Hardeveld heeft zijn laatste wedstrijd gespeeld voor DFS Opheusden. De 30-jarige spits vertrekt naar de zondagtopklasser OJC Rosmalen. Afgelopen maand werd Elvin met DFS Opheusden kampioen en dwong daarmee een promotie af naar de hoofdklasse. Met 26 goals is de spits topscorer geworden van de 1e klasse A (West 1).  


1240540_Editorial

Trainer van de maand: Jeroen Rijsdijk Hier kan niemand omheen draaien. Vorig jaar augustus werd Jeroen Rijsdijk aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van de Topklasser Excelsior Maassluis. In het verleden was Rijsdijk onder meer actief voor Sparta Rotterdam, IJsselmeervogels en ASWH. Een garantie tot succes krijg je nooit, maar wat deze beste man heeft gepresteerd bij Excelsior Maassluis is werelds. In mei werd Excelsior Maassluis onder leiding van Jeroen Rijsdijk algeheel kampioen van het Nederlandse amateurvoetbal. Een prachtige prestatie!  


maxresdefault Club van de maand: SV Argon SV Argon werd afgelopen maand kampioen van de 1e klasse B (West 2). Vorige jaar wist de ploeg vanuit de 2e klasse B (West 1) te promoveren naar de 1e klasse B. Dit jaar kon 's-Gravenzande het Mijdrechtse feestje in de laatste competitieduel nog verzieken, maar SV Argon wist met 2-1 te winnen en verzekerde zich daarmee voor een plek in de Hoofdklasse voor aankomend seizoen.