Maandelijks reikt Voetballoopbaan.nl een Award uit aan de speler, trainer en club van de maand. De Awards worden uitgereikt op basis van prestaties, ontwikkelingen, resultaten en amusementswaarde.  


Speler van de maand: Ferdy Druijf

Deze maand heeft de redactie gekozen voor Ferdy Druijf van AZ onder 19 als speler van de maand april. De ijzersterke spits die vorig jaar een driejarig contract tekende bij de Alkmaarse topclub is een zeer stabiele factoor bij AZ en pikt altijd wel een goaltje mee. Onze redactie is er van overtuigd dat deze topspeler zéér binnekort zijn debuut zal maken in het eerste elftal, en ook daar een stabiele factoor zal worden. Wij wensen Ferdy Druijf veel succes toe in zijn voetballoopbaan!

07_3JK_4554


 

Trainer: Kees Zethof

De trainer van de maand april is Kees Zethof geworden. Meneer Zethof is trainer van het eerste van SJC (zondag). Hij wist in april alle wedstrijden te winnen en is met zijn team hard op weg om ongeslagen de derde periodetitel binnen te slepen. Deze titel kan er uiteindelijk voor gaan zorgen dat SJC vanuit de nacompetitie gaat promoveren naar de Hoofdklasse. Wij feliciteren Kees Zethof in ieder geval met het behalen van deze Award en wensen hem alvast veel succes toe in de nacompetitie!

Zethof  


 

Club: VV Smitshoek

Voetbalvereniging Smitshoek is de club van de maand april geworden. Deze prachtige club uit Barendrecht met een rijke historie, wist in april kampioen te worden in de 1e klasse zaterdag district Zuid 1. Hiermee promoveert VV Smitshoek rechtstreeks naar de Hoofdklasse.

Bekijk hieronder de samenvatting van het kampioensduel van VV Smitshoek.