Je hebt ze waarschijnlijk al eens voorbij zien komen op TV. De Grip Sokken. Deze speciale korte voetbalkousen zijn ontwikkeld om meer grip te krijgen in je voetbalschoenen. Bijna iedere profvoetballer draagt ze tegenwoordig tijdens wedstrijden en trainingen, en ook in het amateurvoetbal wordt het steeds populairder.

Iedere voetballer heeft het zelf ook wel eens ervaren. Je glijdt continue in je voetbalschoenen en daardoor kun je moeilijker de bal onder controle brengen en een pass geven. Met de G48 Grip Sokken ben je voorgoed van dit probleem af. In deze sokken zitten kleine siliconen ‘puntjes’ verwerkt, die ervoor zorgen dat je stabieler en sterker in je voetbalschoenen staat. D7C13292-0128-4436-836D-AE2437DE3305

Betere doorbloeding

De G48 Grip sokken beschikken tevens over een speciale technologie die ervoor zorgt dat de doorbloeding in je voeten beter wordt. Met name in de winter kan het ervoor zorgen dat je minder snel koude tenen krijgt. Vanwege de goede elasticiteit hebben deze sportsokken een perfecte pasvorm en zul je voortaan extra comfortabel op het grasveld staan. De sokken komen in Nederland van het bedrijf Team Trade en zijn al voor €22,95 verkrijgbaar bij de grootste voetbalwinkels in Nederland.