Marcus Rashford is absoluut een van de grootste spelers op de Engelse velden. De spits van Manchester United wordt al enkele jaren gezien als de grote Britse belofte.

Met 98 goals en 57 assists is 317 wedstrijden (op het moment van schrijven) heeft de spits al behoorlijk veel betekend voor Manchester United. Iets waar hij als kind altijd al van droomde. De route die Rashford heeft bewandeld om te komen in de positie waarin hij nu staat, is prachtig om terug te lezen.

Een brief aan zichzelf

Rashford was zeven jaar oud toen hij in de jeugdopleiding van The Red Devils terecht kwam. Op elfjarige leeftijd had hij al een concreet doel gesteld bij de club. Dit doel schreef hij in een brief naar zichzelf, zodat hij er altijd aan herinnert werd. Zijn moeder vond deze brief uiteindelijk in een oude doos. Ze maakte er een foto van en stuurde hem naar haar zoon.

Brief Marcus Rashford
Zeven jaar na de brief, op achttienjarige leeftijd maakte Rashford zijn droomdebuut voor de club waar hij altijd al wilde doorbreken. Inmiddels is hij dus al 228 officiële duels verder bij United, heef hij een vaste waarde bij de nationale ploeg van Engeland en won hij de Europa League met de club waar hij altijd al succesvol mee wilde worden. We zijn benieuwd waarmee Marcus Rashford ons in de toekomst nog allemaal gaat verassen.