Deze week kunnen we ons dan eindelijk gaan opmaken voor het WK. Het toernooi waar ons land helaas niet aan deel zal nemen, maar waar we wel een hoop talentvolle voetballers zullen zien schitteren. De tien grootste talenten hebben we daarom even op een rijtje gezet. Van welke speler verwacht jij het meest?  

@paulpogba @antogriezmann

Een bericht gedeeld door Kylian Mbappé (@k.mbappe29) op

Kylian Mbappé (19): Zonder twijfel kunnen we zeggen dat Kylian Mbappé absoluut het grootste talent van de wereld is. Hoe makkelijk de Fransman zich aanpast bij PSG op het allerhoogste niveau bewijst dat hij van ongekende klasse is. We zijn heel erg benieuwd wat hij op het WK gaat laten zien met Frankrijk.  

On we go, thanks for the great reception #ThreeLions Een bericht gedeeld door Marcus Rashford (@marcusrashford) op

Marcus Rashford (20): Rashford heeft na zijn debuut als profvoetballer bij United direct laten zien wat hij in huis heeft. Laten we hopen dat de talentvolle aanvaller ook tijdens het WK gaat schitteren met het Engelse elftal.  

✋ @equipedefrance #manita #cafaitropdubien #od #km

Een bericht gedeeld door Ousmane (@o.dembele7) op

Ousmane Dembélé (21): Dembélé is absoluut een van de smaakmakers van het Franse elftal. De razendsnelle buitenspeler van FC Barcelona weet met zijn geweldige rushes en messcherpe kapbeweging een gevaar voor iedere defensie.  

Mais um treino ✅ @cbf_futebol #brasil #pracima Een bericht gedeeld door Gabriel Jesus (@dejesusoficial) op

Gabriel Jesus (21): Dit is misschien wel de grootste verassing op het WK. Tenminste, als we kijken naar vier jaar geleden. Want toen was Gabriel Jesus nog de straten aan het verven in de kleuren van de Braziliaanse vlag, niet wetende dat hij vier jaar later zelf mocht meedoen aan een WK.  

Siempre es un orgullo

Een bericht gedeeld door DAVINSON (@daosanchez13) op

Davinson Sanchez (21): Sanchez was misschien wel een van de meest efficiënte investering van Ajax. De Amsterdammers kochten de talentvolle Colombiaan voor €5 miljoen, om hem vervolgens een jaar later voor €40 miljoen door te vekropen aan Tottenham. Nu mag bikkelharde verdediger zijn eerste WK gaan spelen met Colombia.  

Marco Asensio (22): Met twee Champions League-titels op zak mag Asensio nu op het WK laten zien wat hij in huis heeft. Met de Nederlandse roots van zijn moeders kant, hebben we met Asensio toch nog talentvol Nederlands bloed rondlopen op de velden.  

Aleksandr Golovin (22): Golovin is al een aantal seizoen een vaste waarde op het middenveld bij CSKA Moskou. Een aantal jaar geleden speelde de Russische smaakmaker nog bij een derdeklasser, maar tegenwoordig staan de clubs in de rij voor hem.  

Hirving Lozano (22): Lozano heeft een geweldig seizoen achter de rug bij PSV en had met 17 goals in 29 wedstrijden een belangrijk aandeel in het kampioenschap van de Superboeren. De kans is groot dat Lozana na één seizoen alweer vertrekt bij PSV als hij tijdens het WK indruk weet te maken.  

Een bericht gedeeld door Cristian Pavon (@kichanpavon) op

Cristian Pavón (22): Pavón is talentvolle Argentijnse buitenspeler die momenteel onder contract staat bij Boca Juniors. FC Barcelona wil de aanvaller graag overnemen van Boca Juniors en is bereid €80 miljoen neer te leggen.


Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl! 7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09