Celtic-talent Armstrong Oko-Flex heeft zijn droom weten te vervullen door zijn debuut te maken in het eerste elftal van de Schotse topclub. Celtic nam het op tegen Hibernian en Armstrong Oko-Flex mocht bij een 0-0 stand invallen. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 1-1.

Wat opvallend was bij het debuut van de talentvolle speler, was het moment dat hij met zijn AirPods zich klaarmaakte om in te vallen. Terwijl hij zijn wedstrijdshirt al aantrok en naar de vierde official liep om in het veld te komen, had hij nog steeds zijn AirPods in.

Communicatie

Terwijl vrijwel heel Twitter dacht dat Oko-Flex rustig muziek aan het luisteren was op zijn AirPods, bleek achteraf dat hij d.m.v. de AirPods aanwijzigingen doorkreeg van de hoofdtrainer. Omdat de trainer vanwege COVID 19-maatregelen niet aanwezig mocht zijn in de Dug-out, moest de communicatie nu verlopen via telefoon. De kans lijkt groot dat deze manier van communiceren steeds 'normaler' zal worden en dat trainers en spelers er alles aan zullen moeten doen om zo min mogelijk in fysiek contact te komen. Het ziet er vreemd uit, maar we zullen er maar aan moeten wennen.