Cambuur Leeuwarden heeft een speler gecontracteerd die onlangs uitkwam bij een vijfdeklasser. Het gaat om de 22-jarige Jermain Fransisca die na een stageperiode de club uit Friesland heeft overtuigd van zijn kwaliteiten.

De technische linksback werd o.a. gevolgd door Cambuur Leeuwarden toen hij bij de vijfdeklasser DVV Go Ahead speelde. De interesse van Cambuur kwam niet uit het niets. Jermain Fransisca speelde in het verleden namelijk voor FC Twente O19, maar besloot bij DVV Go Ahead aan te sluiten om gewoon weer lekker voor het plezier te voetballen. De tijdelijk stop in het amateurvoetbal was van korte duur voor Fransisca. Hij zal voor he seizoen 2020-2021 als dispensatiespeler aansluiten bij de O21 van Cambuur Leeuwarden. Daar mag hij zichzelf bewijzen voor een eventuele stap naar de selectie van Cambuur.


Wil jij jezelf als voetballer verbeteren op het gebied van snelheid, techniek, duelkracht, voeding en meer? Dan kunnen onze trainingsprogramma’s of persoonlijke trainings- en voedingsschema's op maat jou naar een hoger niveau tillen. gavin manders voetballoopbaan