Rodrygo Goes heeft afgelopen weekend absoluut het mooiste weekend van zijn leven ervaren. Afgelopen week mocht het zeventienjarige wonderkind namelijk met zijn club Santos meedoen in de bekerwedstrijd tegen Nacional en wist geschiedenis te schrijven door de 2-0 voor zijn rekening te nemen. Met zijn belangrijke doelpunt werd Rodrygo Goes de jongste doelpuntenmaker ooit in de Copa Libertadores. En dat allemaal op een moment dat hij eigenlijk gewoon in de schoolbanken had moeten zitten. De rest van zijn klas zat namelijk gewoon braaf de schoollessen te volgen, maar daar wou Rodrygo Goes niks van weten. De talentvolle voetballer wist met dit doelpunt het 14 jaar oude record te verbreken van Diego:

"Ik heb mijn droom kunnen waarmaken. Ik denk niet dat ze nu nog boos worden op school omdat ik een aantal lessen heb gemist! Ik ben blij dat ik met mijn doelpunt een record heb verbroken." aldus Rodrygo Goes. Het record stond tot vorige week nog op naam van Diego, die in 2003 de jongste doelpuntenmaker ooit werd met een leeftijd van 17 jaar en 11 maanden. Rodrygo Goes is 17 jaar en twee maanden en wist afgelopen donderdag het record te verbreken.


Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl! 7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09