België strandde tijdens het WK van 2018 in Rusland in de halve finales en willen nu alles op alles zetten om wereldkampioen te worden. Met spelers als Kevin de Bruyne, Romelu Lukaku en Thibaut Courtois hebben de België de nodige topspelers in hun huis om ver te komen. Echter weten ook zij dat je het met een aantal topspelers alleen niet gaat redden. Je zult een complete volwaarde selectie moeten hebben waarin ook de technische staf een belangrijke rol speelt.

Yoga expert Vinay Menon behoort ook tot deze technische staf. Een bekende yoga-expert uit India die o.a. 10 jaar actief was bij Chelsea waarin hij nauw samenwerkte met spelers als Eden Hazard, Thibaut Courtois, Romelu Lukaku en Michy Batshuayi. De yoga-coach is verantwoordelijk voor het mentale- en herstelproces bij de spelers. Met name tijdens een WK wordt er op mentaal en fysiek vlak veel gevraagd van voetballers. Daarbij kan Menon een belangrijke rol spelen met oefeningen om te ontspannen en de ademhaling te reguleren. Ook het Engelse nationale elftal, Erling Haaland, Manchester City en nog veel meer professionals investeren in yoga. Wij bieden tevens een professioneel programma aan, genaamd Yoga & Mindset, waarmee je individueel, thuis of in de gym, yoga kunt uitoefenen.


Wil jij werken aan je mobiliteit, flexibiliteit, ademhalingen en meer? Dan kan het trainingsprogramma Yoga & Mindset absoluut helpen om jezelf te ontwikkelen op fysiek en mentaal gebied. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.