Terwijl bijna 90% van alle mensen met stress en moeite de douanecontroles passeert voordat zij in het vliegtuig stappen, heeft Mario Balotelli daar totaal geen moeite mee. Voor de uitwedstrijd van afgelopen weekend moest Balotelli met Nice naar Lille vliegen, maar ook de spelers van Nice moeten dan verplicht langs de douanecontroles. Balotelli had er geen problemen om gecontroleerd te worden en maakte er op zijn manier een leuke belevenis van. Hij gleed namelijk met hoge snelheid op zijn knieën door de detectiepoortjes heen.

#metaldetector Who else do the controls in the airport like this? Let me see😂.. Issa nissa and good night everybody 🙏🏾🙏🏾

Een bericht gedeeld door Mario Balotelli🇮🇹🗿👪 (@mb459) op

Een gelukkig mens Veel mensen hebben een bepaalde mening over Balotelli en vinden hem eigenlijk maar niks. Echter trekt de Italiaanse spits daar helemaal niks van aan en geniet hij volop van de kleine dingen in het leven. Uiteraard komt hij ook regelmatig negatief in het nieuws en gaat hij ook wel eens te ver, maar je ziet tegenwoordig maar weinig volwassen mensen genieten van de kleine dingen in het leven. Met name de vele verwende profvoetballers met hoge salarissen hebben daar heel veel moeite mee, maar voor Mario Balotelli is dat geen enkel probleem.


Vl