Mario Balotelli heeft de voorpagina's van de kranten in Turkije weer gehaald. De Italiaanse-Ghanese spits komt tegenwoordig uit voor het Turkse Adana Demirspor en nam het dinsdagavond op tegen Besiktas. Balotelli nam twee doelpunten voor zijn rekening en reageerde één van deze goals emotioneel af op de trainer van Besiktas, die hem in 2013 in de media uitmaakte voor 'iemand zonder hersens' na zijn wereldbekende actie tegen LA Galaxy.  

  Nadat Balotelli het doelpunt maakte liep hij naar Sergen Yalçın toe en maakte een gebaar naar hem waarbij hij naar zijn hersens wees. Na afloop van de wedstrijd postte hij ook nog eens het (schitterende) doelpunt, inclusief het gebaar dat hij maakte, op zijn Instagram-pagina. De ex-voetballer van o.a. Manchester City, Inter, AC Milan en Liverpool kwam recent ook al in de media. Hij sloeg toen namelijk een teamgenoot met zijn vuist nadat hij 'onterecht' werd gewisseld door de trainer.  

 


Wil jij jezelf verbeteren op het gebied van kracht, snelheid, voeding, blessuregevoeligheid en meer? Dan kunnen onze trainingsprogramma's jou helpen om het maximale uit je voetbalcarrière te halen.