Johan Bakayoko behoort tot een van de grote beloftes van de Eredivisie. Nadat PSV een aantal belangrijke krachten verloor in de aanvalslinie stonden plotseling alle deuren open voor een grote doorbrak van de Belgische aanvaller.

Talentvol is Bakayoko absoluut. Maar niet alleen op technisch vlak. De vleugelaanvaller is namelijk ook op mentaal vlak behoorlijk talentvol, ondanks dat hij op het moment van schrijven pas 20 jaar oud is.

Van tegenslagen naar succes

Nadat Bakayoko in zijn jeugd werd gescout door Club Brugge belandde hij in een internaat in Brugge. Omdat Bakayoko Franstalig was opgevoed en zich moeilijk kon aanpassen in Brugge, mocht hij al na één seizoen vertrokken. Via KV Mechelen en Anderlecht belandde hij in 2019 op zestienjarige leeftijd bij PSV.

"Door bij PSV met het tweede elftal tegen mannen spelen heb ik geleerd dat je je lichaam slim moet gebruiken. Toen Ruud van Nistelrooy mijn trainer werd, ben ik gelijk filmpjes van hem gaan opzoeken over hij zich bijv. positioneerde voor het goal. Ook schrijf ik nu elke dag in mijn voetbalagenda op waar ik me op moet focussen. Morgen ga ik bijv. extra aandacht besteden aan mijn aannames. Als je beter wilt worden, moet je ergens het verschil proberen te maken." aldus Johan Bakayoko.

Daily Progession

Met Daily Progression heb jij ook een voetbalagenda waar jij dagelijks je doelen in kunt schrijven. Daarnaast staat er iedere dag een quote, inspirerend verhaal of een leefstijl tip in deze agenda waardoor je elke dag een extra stimulans krijgt om het maximale uit jezelf te halen. Je kunt het to-do list boekje bestellen via de website van Daily Progression Book.