Martin Ødegaard lijkt nog steeds een belangrijke prooi voor Ajax te zijn. De behendige middenvelder mocht dit seizoen 9 doelpunten en 11 assist in de competitie achter zijn naam schrijven en heeft daarmee veel punten gepakt voor Vitesse.

Ook in de play-offs was de huurling van Real Madrid van grote waarde voor de Arnhemmers. In de thuiswedstrijd maakte hij met 1 goal en 2 assists het verschil waarmee hij Vitesse naar de finale van de play-offs leidt.

In de video hierboven legt Ødegaard de bal perfect klaar voor Tim Matavz die de bal eigenlijk alleen maar een tikje hoeft te geven om de 2-0 binnen te schieten. Er zijn maar weinig spelers (helemaal in de Eredivisie) die het inzicht en de techniek hebben om zulke passes te sturen. Dus zorg dat je hiervan geniet!


Wil jij jezelf als voetballer verbeteren op het gebied van snelheid, techniek, duelkracht, conditie en meer? Dan kunnen onze trainingsprogramma's jouw naar een hoger niveau tillen. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over alle programma’s! voetballoopbaan netwerken hoe word je prof techniek trainen snelheid kracht blessures https://www.youtube.com/watch?v=p-c1i-EvY_A


vl voetballoopbaan member aanmelden profvoetballer worden