Han-Noah Massengo is één van de grote beloftes uit de jeugdopleiding van AS Monaco. De pas zeventienjarige middenvelder maakte begin november zijn debuut voor AS Monaco in de Champions League-wedstrijd tegen Club Brugge en debuteerde in dezelfde week ook gelijk in de Ligue 1 in het duel tegen PSG.

Dat Han-Noah Massengo twee jaar geleden ooit had durven dromen, is al onwaarschijnlijk. Laat staan dat het echt zou gaan gebeuren. De realiteit laat je soms verassen, en daar heeft deze piepjonge voetballer kennis mee gemaakt. In 2016 speelde Massengo namelijk nog voor de Franse amateurclub Blanc-Mesnil Sport Football, waarvan het eerste elftal in de vijfde klasse speelt in Frankrijk. Voordat hij bij Blanc-Mesnil ging voetballen, speelde hij nog voor de Franse amateurclubs Espérance Aulneysienne, Sevran FC en Villepinte FC.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Han-Noah Massengo (@hnmassengo) op

Mbappé 2.0?

Begin van dit seizoen sloot Massengo aan bij de beloften van AS Monaco. Een knappe prestatie, want hij was destijds nog maar 16 jaar oud. Blijkbaar heeft Thierry Henry zoveel vertrouwen in de jongeling dat hij hem direct in de Champions League liet debuteren. Wij zijn in ieder geval heel erg benieuwd wat we nog allemaal te zien krijgen van Han-Noah Massengo! Zal hij net als Mbappé straks in een treinversnelling doorgroeien tot één van de beste voetballers van de wereld? Het is allemaal mogelijk..

Dit bericht bekijken op Instagram

Première apparition en @championsleague 👣

Een bericht gedeeld door Han-Noah Massengo (@hnmassengo) op