Hij is pas 15 jaar oud, maar heeft al zijn eerste profcontract getekend. Het is voor Youri Regeer waarschijnlijk de mooiste dag van zijn leven. De middenvelder kwam in 2017 over vanuit de jeugdopleiding van ADO Den Haag en wist de afgelopen twee seizoenen veel indruk te maken in Amsterdam.

Youri Regeer tekent een contract tot 2022 bij Ajax. "Heel mooi dat de club mij deze kans heeft gegeven, maar ik ben er nog niet. Ik wil elke dag het beste uit mezelf halen en volgend seizoen zoveel mogelijk wedstrijden voetballen. Het liefst in de onder 19." https://www.youtube.com/watch?v=Q4ZvX5eHYes Youri Regeer is met zijn piepjonge leeftijd al international bij Oranje onder 19. Ook Said Ouaali, Hoofd Jeugdopleiding Ajax, is behoorlijk onder de indruk van de talentvolle voetballer. "Youri is een multifunctionele middenvelder die veel heeft geïnvesteerd in zichzelf.


Wil jij jezelf als voetballer verbeteren op het gebied van snelheid, techniek, duelkracht, conditie en meer? Dan kunnen onze trainingsprogramma's jouw naar een hoger niveau tillen. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over alle programma’s! voetballoopbaan netwerken hoe word je prof techniek trainen snelheid kracht blessures https://www.youtube.com/watch?v=p-c1i-EvY_A


vl voetballoopbaan member aanmelden profvoetballer worden