Iedereen heeft wel een licht ontvlambare 'gek' in zijn team zitten, die continue ruzie zoekt met tegenstanders en minimaal 10 gele kaarten per seizoen pakt. Dit soort voetballers hadden wellicht beter voor een andere sport moeten kiezen. Ook in het profvoetbal zien we regelmatig dit soort gekken rondlopen, die de amusementswaarde van een wedstrijd flink omhoog kunnen laten schieten. Hieronder hebben wij vijf van dit soort voetballers op een rijtje gezet waar je liever geen ruzie mee wilt hebben:


  1. Pepe Pepe is misschien wel de engste voetballer van de wereld. De Portugese verdediger doet de meest rare dingen binnen het veld, dus laat staan wat hij met jou buiten het veld zou doen. Pepe is een type die jou zo levend op zou kunnen eten, met een beetje zout en peper.


2. Giorgio Chiellini Chiellini is een echte Italiaanse breekijzer die jou zonder pardon een high kick in je gezicht kan geven. Dit is een echte straatvechter die het zeker niet erg zou vinden om jou even met de grond gelijk te maken.


  Carlos-Tevez-2016-Boca-Juniors-Nike-Kit-Wallpapers 3. Carlos Tevez Deze Argentijnse spits had met zijn uitstraling makkelijk een leider van een Zuid-Amerikaanse drugskartel kunnen zijn. Een tijdje geleden werd hij nog gespot in één van de gevaarlijke ghettos in Argentinië waar hij is opgegroeid. Tevez is zeker iemand waar je voor moet uitkijken.


4. Stijn Vreven Stijn Vreven was in zijn periode bij FC Utrecht een killer op de flanken. Iedere speler die bij hem in de buurt kwam had een probleem en werd doormidden gezaagd. Dankzij zijn korte lontje is het zeker een speler waar je geen ruzie mee wilt hebben.


5. Nigel de Jong Deze Amsterdamse strijder is niet vies van een beetje agressiviteit. Hij heeft al meerdere keren bewezen dat er geen grappen met hem moeten worden uitgehaald, want voor je het weet heb je een paar noppen in je borstkas zitten.


Klik hier om onze Facebookpagina te liken en 24/7 op de hoogte te blijven van het tofste voetbalnieuws en de beste tips & tricks!