Het maakt niet uit bij welke club je voetbalt, bij iedere club kom jr wel dezelfde type spelers tegen met exact hetzelfde karakter. Ze zijn vaak te herkennen aan hun opvallende gedrag, agressiviteit of aan hun voetbalstijl. Hieronder hebben wij vijf verschillende type voetballers samengesteld die je ongetwijfeld terug gaat vinden in ieder voetbalteam:


1. De vedette De vedette van een voetbalteam loopt vaak met rugnummer 10, draagt een aanvoerdersband en wilt het liefst iedere vrije bal nemen. Ze kunnen vaak wel goed voetballen, maar soms hebben zij een iets te goed beeld van hun zelf. 2. Het vechtersbaasje Het vechtersbaasje van een elftal heeft regelmatig ruzie tijdens de wedstrijd, maar ook gewoon tijdens een training. Het maakt vaak gevaarlijke overtredingen en blesseert regelmatig spelers in het veld. Voetballen is niet zijn sterkste eigenschap, dus hij moet het meer hebben van zijn vechtersmentaliteit. 3. De wannabe Cristiano Ronaldo Ieder voetbalteam heeft wel zo’n speler die negen van de tien keer voor eigen succes gaat. Hij doet alles voor de statistieken en houdt ervan om zijn tegenstander compleet te vernederen met zijn acties. Dit soort voetballers zijn vaak technisch en snel. 4. De vader van het team De vader van het elftal is meestal de oudste speler. Hij is volwassen, heeft veel meegemaakt en probeert altijd een verstandige beslissing te maken. In het veld is hij een zakelijke speler, die zo efficiënt mogelijk probeert te voetballen. Als het moet dan schiet hij de bal de tribune in, maar het liefst speelt hij de bal gewoon rustig een tikkie breed. 5. De Luilak De luilak van het elftal is van orgine een gigantisch goede voetballer. Hij heeft een mooie voetbalstijl en heeft een mooie crosspass in zijn benen. Het enige probleem van deze speler is dat hij liever lui dan moe is. Hij schakelt nooit om, doet alleen waar hij zelf zin in heeft en kan er zeker niet tegen als hij gewisseld wordt.


Staat jouw Voetbal-CV al op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Zo niet, klik dan hier om jezelf gratis aan te melden op www.voetballoopbaan.nl