Het zijn voornamelijk de straatvoetballers die leuk overweg kunnen op kunstgrasvelden. De échte bikkels, die het moeten hebben van hun harde werken, zijn er meestal totaal geen fan van. Maar als je alle voordelen op een rijtje zet, is het voor iedere club uiteindelijk veel voordeliger om over te stappen op kunstgrasvelden. Waarom is het eigenlijk beter om over te gaan op kunstgras?  


  img_3145 1. Nooit meer grasmaaien & besproeien Hiermee verpest je wel de vrijetijdsbestedingen van alle 65 plussers, maar het bespaard je wel gigantisch veel energie en tijd.


DHV-776x415 2. Het hele jaar door een prachtig groene biljartlaken Hoe makkelijk kan het leven zijn? Een kunstgrasveld ligt er altijd prachtig bij. Eindelijk geen knollenvelden meer of regenplassen in het 5m gebied!


1288 3. Een levensduur van minimaal 10 jaar Na 10 of 15 jaar hoef je het pas te vervangen. Uiteraard afhankelijk van hoe goed de grasmat wordt onderhouden.


Kun-je-buiten-sporten-met-hooikoorts_img900 4. Geen last van hooikoorts Omdat er zoveel soorten grassen bestaan die vlak achter elkaar gaan bloeien, duurt de periode waarin graspollen in de lucht zijn vrij lang. De eerste verschijnselen begin vaak rond eind april, precies wanneer de belangrijkste wedstrijden en leukste voetbaltoernooien in je agenda staan.


mud-soccer 5. Geen last van modder na een hevige regenbui Dit is speciaal voor alle ouders en clubmannen die elke week wasjes moeten draaien. Bij kunstgrasvelden heb je geen last meer van vieze tenues die volledig onder de modder zitten! Nu zul je enkel nog last hebben van stinkende zweetshirts..