Als voetballiefhebbers geniet je niet alleen van netjes verzorgd voetbal, maar uiteraard ook van voetballers die nergens bang voor zijn. Er zijn er helaas niet veel van, maar er bestaan nog genoeg voetballers die op professioneel niveau voetballen, alsof ze op het pleintje staan. Dit soort voetballers moet je koesteren en het liefst zolang mogelijk in de Eredivisie houden. In het overzicht hieronder hebben wij vijf 'rasvoetballers' samengesteld die momenteel een groot gemis zijn in de Eredivisie:


  Jordan Botaka 1. Jordan Botaka De 23-jarige Jordan Botaka staat momenteel onder contract bij het Engelse Leeds United. De bliksemsnelle buitenspeler was met zijn straatvoetbal trucjes, in zijn periode bij Excelsior, een nachtmerrie voor iedere verdediger in de Eredivisie.


  cid3165_AssaidiVI03_1024_1536x804 2. Oussama Assaidi Assaidi is momenteel zijn zakken aan het vullen in de Verenigde Emiraten, bij voetbalclub Al-Ahli Club. De inmiddels 28-jarige technicus zag een veelbelovende toekomst in duigen vallen, maar is een type speler die in de Eredivisie nog prima mee kan.


  feyenoord - psv 3. Ryo Miyaichi Miyaichi is een speler die niet snel vergeten zal worden in De Kuip. De 23-jarige aanvaller staat bekend om zijn behendige acties en schitterende schaarbewegingen die hij op hoge snelheid kan uitvoeren.


  1269300_Editorial 4. Jerson Cabral Deze Rotterdamse straatvoetballer beleefde wisselvallige momenten bij Feyenoord, maar bloeide vorig seizoen bij FC Twente weer volledig op. Met schitterende straatvoetbalacties amuseerde hij het publiek van de Tukkers en dwong einde van het seizoen een transfer af naar het Franse SC Bastia.


  132215961_football_431060b 5. Wilfried Bony Deze ijzersterke Ivoriaan is misschien wel één van de beste spitsen die het tenue van Vitesse heeft gedragen. Bony was niet alleen fysiek, maar ook technisch behoorlijk goed. Zo gooide hij er af en toe een 'Akka' uit en passeerde hij zijn tegenstanders regelmatig met een dubbele schaar.


Klik hier om onze Facebookpagina te liken en 24/7 op de hoogte te blijven van het tofste voetbalnieuws en de beste tips & tricks!