Sommige trainers kunnen werkelijk waar het bloed onder je nagel vandaan halen. Elke trainer heeft wel iets waaraan de hele selectie een hekel heeft. De ene schreeuwt te veel, de ander praat te veel. Er is altijd wel een minpuntje op te noemen bij een trainer. Maar wat zijn nou de meest voorkomende kenmerken van een vervelende voetbaltrainer? Wij hebben het voor je uitgezocht en samengesteld in één overzicht:


  BN-DJ690_0623he_J_20140623190502 1. Te veel geschreeuw Sommige trainers denken indruk te maken op een speler door continue hard te schreeuwen vanaf de zijkant. Helaas begrijpt de trainer niet dat iedereen (inclusief het publiek) zich alleen maar irriteert aan het geschreeuw en niemand hem serieus neemt.


  D69382_54 2. Wannabe professional Een notitieblok, uitgebreide wedstrijdbespreking van een uur, strenge regels en een zeer professionele uitstraling. Echter zijn er nog steeds maar weinig mensen die hem echt serieus nemen. Een wannabe proftrainer heeft vaak meer mensen die hem haten, dan van hem houden.


  segura_STD 3. Weinig kennis van voetbal Sommige voetbaltrainers kunnen lullen als brugman, maar snappen zelf vrij weinig van het voetbalvak. Ze claimen vroeger op hoog niveau te hebben gevoetbald, maar als je naar zijn uitspraken luistert zou je eerder denken dat hij in z'n jeugd derde keeper was bij FC Knudde.


  power-of-a-soccer-coach 4. Jongens voortrekken Sommige trainers zijn er niet vies van om een aantal 'lievelingetjes' in de selectie te selecteren. Deze voetballers bakken er vaak helemaal niks van, maar krijgen van de trainer alsnog iedere wedstrijd een basisplaats.


  demo5 5. Slechte trainingsstof Bijna elke training is hetzelfde. Er is weinig creativiteit bij deze trainer te bekennen en daar irriteert het hele team zich aan. Na elke verloren wedstrijd moeten jullie sprinten, en na elke gewonnen wedstrijd gaan jullie partijtje spelen. Inmiddels weet iedereen precies wanneer die zich ziek moet melden en wanneer die juist moet komen trainen.