Cristiano Ronaldo is op dit misschien wel de meest populaire voetballer. De sterspeler van Real Madrid komt de laatste periode vaak in het nieuws vanwege nieuwe sportieve records die hij weer heeft verbroken, maar op de achtegrond is hij ook met een hoop andere dingen bezig.  Ronaldo is de afgelopen jaren namelijk een hoop bedrijven gestart en die vragen zo nu en dan ook om aandacht. Het gaat o.a. over de volgende ondernemingen:


  maxresdefault Een eigen App: Cristiano Ronaldo heeft een eigen game die je kunt downloaden op je iPhone of Android toestel. In het spel moet je als Ronaldo door de straten rennen en verschillende obstakels zien te ontwijken. Daarnaast is het de bedoeling dat je doelpunten maakt door de bal in de roos te trappen. Hiermee kan je punten winnen.


  3279192 Een CR7 museum: Cristiano Ronaldo heeft een eigen museum op zijn geboorte-eiland Madeira. In het museum staan o.a. diverse gewonnen prijzen van Ronaldo, een wassenbeeld, een standbeeld voor de deur en nog veel meer. Het museum is zeer populair, om het feit dat Ronaldo veel goede dingen heeft gedaan voor het eiland Madeira.


  seven21 Een discotheek in Algarve (Portugal): Ronaldo heeft ook een eigen discotheek in Portugal. Vlakbij het populaire Albufeira heeft hij een club geopend, genaamd 'Club Seven'. Uiteraard komt de naam 'Seven' van het rugnummer van Ronaldo. Het is een zeer geliefde club in Portugal, waar regelmatig grote artiesten voorbij komen als Rick Ross, Fat Joe en Shaggy.


Klik hier om onze Facebookpagina te liken en 24/7 op de hoogte te blijven van het tofste voetbalnieuws!