FC Groningen heeft een bijzondere speler vastgelegd voor aankomend seizoen. De 22-jarige Mendes Moreira is namelijk de gloednieuwe aanwinst van De Trots van het Noorden. Mendes Moreira is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij Kozakken Boys en staat op 13 goals en negen assists in 26 wedstrijden. Trainer Danny Buijs, momenteel ook actief bij Kozakken Boys, wordt volgend seizoen hoofdtrainer van FC Groningen en neemt zijn goalgetter mee. Mendes Moreira speelde voordat hij bij Kozakken Boys ging spelen nog drie seizoenen voor Excelsior Maassluis in de derde divisie.

“Ik ga volgende maand een aantal huizen bezichtigen in Groningen. Ik heb gehoord dat het een leuke stad is. Ik ken helemaal niemand in Groningen, dus het wordt een grote stap voor mij!” Vertelt Mendes Moreira. De buitenspeler van Kozakken Boys tekent een éénjarig contract bij FC Groningen met een optie tot twee.


Nog geen profiel op het grootste online voetbalnetwerk van Nederland? Meld je dan hieronder gratis aan als voetbalspeler of trainer op Voetballoopbaan.nl! 7CCBC8D4-8749-4555-A120-91A9F3C24D09