2 lessen van Kobe Bryant over slapen & meditatie

08-05-2020
€9,99 €19,99
voetballoopbaan €69,99 €102,94
€9,99 €19,99
€19,99
trainingsprogramma schema voor voetballers €19,99
techniek verbeteren als voetballer zwakke been voetballoopbaan traptechniek €19,99
succesfactoren profvoetballer worden hoe voetballoopbaan €0,00
checklist wedstrijddag voorbereiden voetbalwedstrijd focus concentratie €2,99

Kobe Bryant is absoluut een van de grootste sporters die we hebben gekend op deze wereld. De Amerikaanse basketballer, ook wel The Black Mamba genoemd, overleed op 26 januari 2020 na een helicopter-crash in California.

Kobe Bryant stond naast zijn succesvolle basketbalcarrière bekend om zijn gedreven mentaliteit als topsporter. Hij probeerde zijn prestaties altijd zo goed mogelijk te optimaliseren door zichzelf bepaalde gewoontes aan te leren.

Les 1: Slaap 30 minuten extra

Kobe Bryant merkte dat hij soms slechte wedstrijden speelde, terwijl hij ervan was overtuigd dat het niet aan zijn trainingen lag. Hij trainde namelijk iedere dag als een beest. Hij kwam tot de conclusie dat het aan zijn slaap lag. Hij moest meer en beter gaan slapen om beter te presteren. Hij koos er daarom voor om iedere dag 30 minuten extra slaap in te plannen voor zichzelf.

Les 2: Mediteer iedere dag 5 minuten

Kobe Bryant mediteert elke ochtend. Het helpt hem de dag goed door te komen en hij leert hiermee naar zichzelf te luisteren. Omdat we in de moderne wereld veel tijd besteden aan onzinnige dingen als social media, is je dag starten met mediteren heel goed.

 

 

In de video hierboven licht Kobe Bryant de punten verder toe. Hij vertelt uitgebreid over zijn ervaring met mediteren en rust vinden in zichzelf. De video duurt zo’n 6 minuten is absoluut het kijken waard. Helemaal wanneer je als sporter moeite hebt met de rust vinden in jezelf.

Wil jij jezelf als voetballer verbeteren op het gebied van snelheid, techniek, duelkracht, voeding en meer? Dan kunnen onze e-books en persoonlijke trainings- en voedingsschema’s op maat jou naar een hoger niveau tillen.

gavin manders voetballoopbaan

Poll

Haal jij voor jouw gevoel het maximale uit je talent?
Ja Nee
Ja: 2203 stemmen Nee: 3178 stemmen